Darovi od CINAZA u mjesecu darivanja

christmas cards14

Dani otvorenih vrata Udruge, ponedjeljak, 07.12.2015, 10.00-15.00h, Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača)

Svi zainteresirani građani mogu doći i informirati se o djelovanju Udruge, o programu izvanškolskih i izvannastavnih aktivnosti, mogućnostima volontiranja te uključivanju u rad Udruge. Radujemo se Vašem dolasku!

**********

Predavanje 'Seks i hrana', srijeda, 9.12.2015., 18.00h, Gradska knjižnica Zadar, Multimedijalna dvorana

Voditeljica: Silvana Čeko Jurišić, prof. pedagoginja, Gestalt psihoterapeutkinja i socijalna terapeutkinja u edukaciji (Udruga Kreativne adaptacije).

Kroz predavanje će se raspraviti o mozgu kao "najvećem spolnom organu", neurotransmiterima te hrani kao afrodizijaku. Predstaviti će se utjecaj medija i interneta: "Što kaže google?", te anoreksija, bulimija i fetišizam kao rezultat odnosa prema hrani i seksualnosti. Za kraj će sa dati kratki osvrt na zdrav odnos kako prema hrani tako i prema vlastitoj seksualnosti.
Ovim predavanjem se obilježava i Mjesec borbe protiv ovisnosti.

Ulaz slobodan.

*ova aktivnost  se provodi u sklopu programa Klub mladih KLOOZ uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih RH.

**********

Radionica decoupage tehnike, udruga CINAZ (Trg Petra Zoranića 1), 16.12. i 17.12.2015., 18h

Salvetna tehnika ili ''decoupage'' je vrlo jednostavna i popularna tehnika dekoriranja upotrebnih i ukrasnih predmeta pomoću salveta, decoupage papira i akrilnih boja. Može se koristiti za ukrašavanje svih materijala uključujući drvo, porculan ili svijeće. Polaznici će naučiti kako od dekorativnih salveta uz malo mašte mogu od  starih, odbačenih predmeta dobiti prekrasne, unikatne stvari koje mogu sačuvati, pokloniti i pretočiti ovu tehniku u stalan ili povremeni hobi.

Za radionicu se potrebno prijaviti putem prijavnog obrasca do 15.12.2015. do 12h. Radionica je namjenjena mladima od 15. do 30. godina, a zamišljene su kao dvije jednodnevne radionice.

Predmeti s radionice će se moći namijeniti u humanitarne svrhe, za božićni humanitarni štand "Putevima sv.Frane" za socijalnu samoposlugu u Zadru.

*ova aktivnost  se provodi u sklopu programa Klub mladih KLOOZ uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih RH.

**********

Radionica izrade božićnih čestitki, udruga CINAZ (Trg Petra Zoranića 1), 21.12.2015., 17.00h-20.00h

Povodom božićnih blagdana  Udruga CINAZ organizira radionicu izrade božićnih čestitki za sve građane!

Dođite i sami izradite kreativne i posebne božićne čestitke za vaše najbliže, prijatelje, poznanike i oživite pomalo zaboravljen način čestitanja Božića koji će uvijek imati dragocjenu vrijednost.

Radionica je besplatna i sav materijal za izradu je osiguran. Za radionicu je potrebno potvrditi svoj dolazak do 20.12. do 16h sa svojim osobnim podacima na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon: 315-673.

 **********