INFO DAN MOBILNOSTI MLADIH U STUDENTSKOM KLUBU BOŽO LEROTIĆ

Udruga CINAZ u suradnji s ESN Zadar organizira Info dan mobilnosti mladih u sklopu europske kampanje „Time to Move“!

Velika Eurodeskova kampanja „Time to Move“ u listopadu će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja. Udruga CINAZ kao Eurodesk multiplikator  se uključuje u obilježavanje kampanje zajedno s 20 hrvatskih gradova organizacijom „Info dana mobilnosti mladih“ u suradnji s Erasmus Student Network Zadar. Nakon informativnih predavanja u Gimnaziji Juraj Baraković, Info dan mobilnosti mladih će se održati u studentskom klubu Božo Lerotić (DHM, Mihovila Pavlinovića 1, 23000 Zadar), u četvrtak, 20.10.2016. od 12 do 22h. Posjetitelje očekuju raznovrsne aktivnosti s ciljem informiranja o programu Erasmus+, Eurodesku, Europskoj volonterskoj službi (EVS), volonterskim kampovima i upoznavanje s iskustvima mladih koji su sudjelovali u programima mobilnosti uz prigodnu foto izložbu. Očekuje vas program:

12.00h,     Info štand, Foto izložba „Lica mobilnosti“

18.30h,     Predstavljanja:

-          Erasmus+ i Eurodesk

-          ESN Zadar

Iskustva mladih:

-          Studentske  razmjene - Češka, Francuska i Poljska

-          EVS - Turska

-          Volonterski kampovi - Škotska i Portugal

Dodatne informacije o kampanji, događajima i organizatorima, kao i interaktivna karta odnosno tražilica događanja, nalaze se na višejezičnoj web stranici www.timetomove.info.

INFO DANI MOBILNOSTI MLADIH ZADAR 2016