Udruga CINAZ i Društvo oboljelih od multiple skleroze Zadarske županije organiziraju 2.Zadarski đir za MS 29.5.2018. na Forumu uz prigodan program. Tražimo volontere za dijeljenje majica, letaka i informiranje građana uz promotivni štand. Potrebno je deset visoko motiviranih, odgovornih i komunikativnih volontera za dvosatno volontiranje u prijepodnevnim satima.

A kako bi glas o hvale vrijednoj akciji došao do svih kuteva našeg grada, potrebno nam je i troje odgovornih i komunikativnih volontera za dijeljenje letaka o Svjetskom danu borbe protiv multiple skleroze. Letke će odabrani volonteri dijeliti 25.05. od 12 do 13 sati na Narodnom trgu i ispred Sveučilišta u Zadru. Više o otvorenim volonterskim pozicijama možete saznati na mrežnim stranicama Volonterskog centra Zadar.

2.Zadarski đir za MS 29.5.2018. na Forumu uz prigodan program
*aktivnost se provodi u sklopu projekta Info centar za mlade Zadar Udruge CINAZ odobrenog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.