Uključite se u Volonterski klub Udruge CINAZ!

shutterstock volunteer 1286x334

Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti – CINAZ poziva sve zainteresirane građane i građanke da se uključe u novoosnovani volonterski klub Udruge.

Cilj osnivanja Volonterskog kluba Udruge CINAZ je promicanje volonterstva, aktivnog građanstva te aktivno sudjelovanje u radu Udruge i promicanje njenih vrijednosti.

Volonteri će imati priliku realizirati vlastite ideje kroz organizaciju i provedbu raznih aktivnosti za djecu i mlade u skladu s ciljevima i djelatnošću Udruge, usavršiti se u poljima osobnog interesa, steći nova znanja i vještine te vlastitim primjerom potaknuti i doprinijeti pozitivnim promjenama u lokalnoj zajednici.

Dobrodošli su volonteri raznih struka i interesa koji svoje znanje i iskustva žele prenijeti drugima.

Osnivanjem volonterskog kluba udruga CINAZ želi profesionalizirati svoje dugogodišnje iskustvo u području organiziranja volontiranja.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem ove prijavnice do 1. veljače 2016.

Za sva dodatna pitanja možete se javiti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , osobnim dolaskom u Udrugu CINAZ (Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača) radnim danima od 9-15h ili na telefon 315-673.