Radionica decoupage tehnike s grupom "Mali poduzetnici"

DSC 0183

Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti - CINAZ je u srijedu, 3. veljače 2016., održala kreativnu radionicu decoupage ili salvetne tehnike u Osnovnoj školi Šime Budinić. Na radionici su sudjelovali učenici petih razreda uz njihovu mentoricu profesoricu Nadu Nekić, voditeljicu grupe "Mali poduzetnici".

Kroz zanimljivu i kreativnu radionicu, koju je vodila voditeljica Udruge Morana Rogić, učenici su naučili kako od običnih starih predmeta, primjerice staklenih boca, drvenih i plastičnih kutijica, itd. uz malo vedrih boja i kista te salveta različitih uzoraka, dobiti prekrasne suvenire, ukrase i poklone. Radionica je ujedno imala i ekološku dimenziju, tj. razvijanje svijesti o očuvanju okoliša, poznatom pod pojmom upcycling

Ova radionica se provodi u sklopu izvannastavnog i izvanškolskog programa Udruge CINAZ za 2016. godinu u osnovnim i srednjim školama s ciljem poticanja kreativnog stvaralaštva i kvalitetnog osmišljavanja slobodnog vremena djece i mladih.

Udruga CINAZ poziva sve zainteresirane osnovne i srednje škole za provođenje ove aktivnosti da nam se jave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

DSC 0225  DSC 0211