Započeo ljetni program KLOOZ-a! 

 

ljetoukloozu 12

 

Sa službenim početkom ljeta započeo je i ljetni program Kluba mladih KLOOZ u sklopu kojeg vas očekuju razne aktivnosti: Večeri društvenih igara, kvizovi i radionice. Ljetni program smo otvorili s Večeri društvenih igara 23. lipnja 2016. s početkom u 18:00h, a ovaj tjedan vas očekuju iduće aktivnosti: 

 

Večer društvenih igara, 29.lipnja.2016., od 18h*

Pozivamo sve koji se vole zabavljati uz Scrabble, Uno, Alias, karte, Pictionary itd. da nam se pridruže od 18h. Slobodni ste donijeti i neku svoju društvenu igru i poučiti ostale sudionike nečemu novom ili nam dati neki svoj prijedlog. Očekuje vas ljetno osvježenje i grickalice.
Svoj dolazak potvrdite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili jednostavno navratite.

 

Jezični kafe/Language cafe: English, 30.lipnja.2016., 19.00h*

Želite razviti komunikacijske vještine na engleskom jeziku uz druženje i upoznavanje novih ljudi?

Klub mladih KLOOZ organizira jezični kafe!

Jezični kafe omogućava da u neformalnoj i prijateljskoj atmosferi vježbate konverzaciju na stranom jeziku i sretnete nove ljude. Naučit ćete nove pojmove, poboljšati vokabuar i izgovor kroz grupne rasprave uvježbavajući istodobno i gramatiku. Na svakom satu raspravljati će se o zanimljivim i različitim temama. Potrebno je da polaznici imaju određeno (početničko) gramatičko predznanje kako bi mogli usavršiti svoje komunikacijske vještine.

U kafeu smo ovaj tjedan pripremili engleski za razgovor i druženje uz sokove, kavu, čaj i grickalice.

Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se do četvrtka 30.6. putem emaila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s osobnim podacima (ime i prezime, godina rođenja, email adresa i broj tel./mob.). Prednost imaju mladi od 15 do 30 godina.

Broj polaznika je ograničen stoga požurite sa slanjem prijava!

 

*Aktivnosti se održavaju na adresi Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača. 

Facebook Klub mladih KLOOZ  

Navedene aktivnost se provode u sklopu programa Klub mladih KLOOZ Udruge CINAZ odobrenog od Ministarstva socijalne politike i mladih.