Udruga CINAZ održala radionice za "Male poduzetnike"!

prezvjetine

Udruga CINAZ uključila se u obilježavanje Tjedna poduzetništva u Osnovnoj školi Šime Budinić koji se obilježavao od 14.studenog do 18.studenog 2016.

U sklopu manifestacije djelatnici CINAZa održali su dvije radionice s učenicima četvrtih, petih i šestih razreda. Prvu radionicu “Prezentacijske vještine” održala je Ivana Perica, mag.novinarstva, 14.11.2016. s ciljem upoznavanja učenika s tehnikama izražavanja, izradom kvalitetne prezentacije i svladavanja straha od javnog nastupa. Drugu radionicu izrade prirodne kozmetike vodila je Morana Rogić, prof., koordinatorica i predsjednica CINAZa, na kojoj su učenici izrađivali prirodnu i zdravu pastu za zube i upoznali se sa blagodatima prirodne kozmetike za osobno zdravlje i naš okoliš.

Udruga CINAZ poziva sve osnovne i srednje škole zainteresirane za suradnju na području provođenja izvanastavnih i izvanškolskih aktivnosti za djecu i mlade da nam se jave na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

rsz zubnapasta1

rsz zubnapasta2