Projektna početnica

Što je to projekt, kako razmišljati projektnom logikom, otkud sve to financirati - odgovore na ta i mnoga druga poduzetnička pitanja, učenici 6. i 7. razreda Osnovne škole Šime Budinić mogi su saznati prošlog utorka, 28.11. u sklopu predavanja „Projektna početnica“ udruge CINAZ. Voditeljica udruge, prof. Morana Rogić, na djeci pristupačan način, primjerima iz svakodnevnog života približila je projektne pojmove te im i pripomogla u unapređenju projekta na kojem rade u sklopu izvananastavne aktivnosti „Mali poduzetnici“ OŠ Šime Budinić pod vodstvom prof. Nade Nekić. Budući nositelji zadarskog gospodarstva iznenadili su mudrim pitanjima i aktivnošću, te briljirali izvodeći grupni zadatak kao dio nagradne igre.

IMG 20171128 WA0001

Aktivnost se održala kao uvodna radionica u sklopu obilježavanja Poduzetničkog dana OŠ Šime Budinić, a uslijedile su potom: predavanje i radionica „Moj kreativni put“, predavanje „Što znači biti poduzetnik“ te predstavljanje izvannastavne aktivnosti „Mali poduzetnici“ i njihovog rada.

IMG 20171128 WA0012

Radionica se odvija i u sklopu izvannastavnog i izvanškolskog programa udruge CINAZ te se ovim putem pozivaju sve zainteresirane osnovne i srednje škole Zadarske županije da nam se jave (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ) ukoliko imaju želju za održavanjem iste ili nekih drugih aktivnosti u njihovoj školi.

IMG 20171128 WA0017