Danijel Franić Udruga CINAZ

Završio je tehničku školu u Zadru, postao radioamater s licencom, član astronautičkog društva Zadar. Nakon višegodišnjeg rada u zvanju(Metro CC) upisuje prediplomski sveučilišni studij menadžmenta u Zadru, koji uskoro privodi kraju smile. Dolazi u CINAZ 5.11.2012.(otvorenje kluba mladih KLOOZ), nakon čega postaje polaznik na radionici fotografije, a poslije ubrzo postaje, po prvi put, volonter udruge CINAZ......svatko bi trebao biti volonter ;)

Unutar projekta Info centar za mlade Zadar 2015. godine vodi dvodnevnu radionicu o naprednom korištenju internetskih tražilica i besplatnih servisa elektroničke pošte(google i gmail).

U siječnju 2017. održava i vodi besplatnu dvodnevnu radionicu edukacije za izradu internetske stranice, u organizaciji Info centra za mlade Zadar. Radionica je pružila pristup i stjecanje znanja o osnovnoj terminologiji i tehnologiji vezano za domene, hosting, servere, internet stranice i cms.

Početkom 2018. godine, 1. siječnja. se zapošljava unutar udruge CINAZ, na projektu Info centar za mlade Zadar u svojstvu administatora. Posao uključuje provedbu aktivnosti i realizaciju unutar okvira projekta, kao i organizaciju logistike i komunikacije prema korisnicima projekta. Nakon nekoliko mjeseci postaje tajnik udruge CINAZ i član vijeća.