U Osnovnoj škole Šime Budinić, u četvrtak, 12.12.2019. godine, održana je kreativna radionica decoupage tehnike s temom izrade staklenih posudica sreće ili „Jar of happiness“.

Radionica se održala u sklopu Izvannastavnog i izvanškolskog programa udruge CINAZ sa skupinom učenika od petog do osmog razreda pod nazivom "Mali poduzetnici".

 

decoupage radionica „Jar of hapiness“ u osnovnoj školi Šime Budinić  decoupage radionica „Jar of hapiness“ u osnovnoj školi Šime Budinić

 

Uz pomoć decoupage ili salvetne tehnike ukrašavanja predmeta i malo mašte, učenici su ukrašavali svoje staklene posudice u koje će bilježiti svoje sretne trenutke ispisujući ih na papirićima te kreirajući svoju osobnu priču sreće.

Ova aktivnost nastavak je dugogodišnje uspješne suradnje CINAZ-a sa Osnovnom školom Šime Budinić koja provodi izvannastavnu aktivnost „Učenje za poduzetništvo“ pod vodstvom prof.Nade Nekić.

Ovim putem Udruga CINAZ poziva sve škole zainteresirane za suradnju i održavanjem sličnih izvannastavnih aktivnosti da se jave na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 decoupage radionica „Jar of hapiness“ u osnovnoj školi Šime Budinić   decoupage radionica „Jar of hapiness“ u osnovnoj školi Šime Budinić 

Izvannastavni i izvanškolski program Udruge CINAZ se provodi uz podršku Upravnog odjela za društvene djelatnosti Zadarske županije.