CINAZ Radionica: „Fraktalna art terapija, Subota 29.02.2020. u 10:00h

Volite se kreativno izražavati? Zanima vas spoj umjetnosti i psihologije?

ART TERAPIJA je kreativna metoda izražavanja koja se koristi kao terapeutska tehnika. Često je prisutna u kliničkim ustanovama, odgojnim i obrazovnim ustanovama. U fokusu je likovno izražavanje kao sredstvo ekspresije emocija i misli, te razrješavanja psiholoških konflikata. Postoji mnogo stilova i metoda ART TERAPIJE, a jedan od njih je fraktalna art terapija.
Za fraktalnu art terapiju ne trebate znati crtati ni imati nikakvo prethodno znanje o umjetnosti ili art terapiji. Glavna specifičnost ove metode jest crtanje linija i odabir različitih boja zatvorenih očiju čime ćete biti u mogućnosti izraziti svoja podsvjesna stanja.

Radionica će obuhvatiti osnovni dio crtanja fraktala kao dio fraktalne art terapije. Radionicu će voditi socijalna pedagoginja, Sanela Džepina, koja je završila osnovnu edukaciju za fraktalnu art terapiju.

Radionica je izvrsna prilika za uživanje u crtanju bez posjedovanja ikakvih vještina, međusobno druženje, opuštanje, kreativno izražavanje i razumijevanje svog “unutarnjeg JA”.

RASPORED AKTIVNOSTI RADIONICE:
 1. Crtanje fraktala
 2. Analiza fraktalnih crteža

Besplatna radionica će se održati u Udruzi CINAZ, Andrije Medulića 2, u subotu, 29.2.2020. s početkom u 10h, a predviđeno trajanje je 3h. Na radionicu se možete prijaviti do 27.2. do 12h putem online prijavnice: https://bit.ly/38FSEdi

Prednost pri odabiru imaju mladi od 15 do 30 godina.

Veselimo se Vašim prijavama!

CINAZ Radionica: „Fraktalna art terapija, Subota 29.02.2020. u 10:00h