Dodijeljena priznanja volonterkama Udruge CINAZ

Povodom Međunarodnog dana volontera koji se obilježava 5. prosinca, održana je dodjela godišnje županijske nagrade „Volonterska ruka“ najistaknutijim volonterima/kama te organizatorima volontiranja koji uključuju volontere/ke u rad svojih organizacija. Dodjelu nagrade je organizirao Volonterski centar Zadar koji ovom nagradom želi odati priznanje svim pojedincima i organizacijama koji su se svojim volonterskim angažmanom istaknuli u lokalnoj zajednici i na taj način utjecali na njenu promjenu i dobrobit. Manifestacija dodjele nagrada održala se u dvorištu Kneževe palače, ove godine u nešto skromnijem obliku zbog trenutnih epidemioloških mjera.

Udruga CINAZ je ove godine nominirali svoje tri volonterke koje su dobile volonterska priznanja kojima se još jednom zahvaljujemo:

Matea Biloglav za dugogodišnji volonterski doprinos radu s mladima u Udruzi CINAZ (kreativne radionice za djecu i mlade, tematske večeri, akustični koncerti)
Anđela Šindija za volonterski rad s mladima u Udruzi CINAZ (vođenje tečajeva stranih jezika)
Petra Šarić za volonterski rad s mladima u Udruzi CINAZ (vođenje tečajeva stranih jezika)

Dobitnik ovogodišnje nagrade „Volonterska ruka“ za najistaknutijeg volontera je Julian Vlado Zrnić, a dobitnik za najistaknutijeg organizatora volontiranja je Udruga „Manufaktura ideja“ za INICIJATIVU #ostanidoma i #pišidnevnik tijekom pandemije Covida-19.

  

photo by: Anamarija Ivković