Terenske posjete poduzetničkom inkubatoru Inovativni Zadar d.o.o. u Zadru zatvorili su učenici iz OŠ Murterski škoji s otoka Murtera u petak, 3.lipnja. Bila je to osma školska grupa, a sveukupno su sudjelovale dvije srednje i šest osnovnih škola, partnerskih organizacija u projektu „Mali poduzetnici“: OŠ Šime Budinić, OŠ Valentin Klarin Preko, OŠ Petar Lorini Sali, OŠ Ivan Goran Kovačić Lišane Ostrovičke, OŠ Murterski škoji, OŠ Dr.Franje Tuđmana Knin, Srednja škola Obrovac i Ekonomsko- birotehnička i trgovačka škola Zadar. 

Učenici su se prilikom terenskog posjeta upoznali s radom poduzetničkog inkubatora, poslovnim planom poduzetnika korisnika i s izravnim iskustvima lokalnih poduzetnika.

Zahvaljujemo se poduzetničkom inkubatoru Inovativni Zadar d.o.o. i njihovom timu za doprinos projektu razvijanja poduzetničkih kompetencija djece i mladih na području Grada Zadra, Zadarske i Šibensko-kninske županije posebice voditeljici Ani Odvitović na stručnom vodstvu i na uloženom trudu.

I za kraju zahvaljujemo se svim lokalnim poduzetnicima u poduzetničkom inkubatoru koji su primili učenike i prenijeli im svoje iskustvo poslovanja, a među njima su Smart Water d.o.o., FER Projekt d.o.o., restauratorica Kristina Dvornik, Zona Plus, Pavičić d.o.o, Word Nerd, itd.

Projekt Mali poduzetnici provodi se uz financijsku podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja RH u šk.god. 2021./2022.

 

Poduzetnički inkubator