Terenske posjete poduzetničkom inkubatoru Inovativni Zadar d.o.o. u Zadru zatvorili su učenici iz OŠ Murterski škoji s otoka Murtera u petak, 3.lipnja. Bila je to osma školska grupa, a sveukupno su sudjelovale dvije srednje i šest osnovnih škola, partnerskih organizacija u projektu „Mali poduzetnici“: OŠ Šime Budinić, OŠ Valentin Klarin Preko, OŠ Petar Lorini Sali, OŠ Ivan Goran Kovačić Lišane Ostrovičke, OŠ Murterski škoji, OŠ Dr.Franje Tuđmana Knin, Srednja škola Obrovac i Ekonomsko- birotehnička i trgovačka škola Zadar. 

Učenici su se prilikom terenskog posjeta upoznali s radom poduzetničkog inkubatora, poslovnim planom poduzetnika korisnika i s izravnim iskustvima lokalnih poduzetnika.

Zahvaljujemo se poduzetničkom inkubatoru Inovativni Zadar d.o.o. i njihovom timu za doprinos projektu razvijanja poduzetničkih kompetencija djece i mladih na području Grada Zadra, Zadarske i Šibensko-kninske županije posebice voditeljici Ani Odvitović na stručnom vodstvu i na uloženom trudu.

I za kraju zahvaljujemo se svim lokalnim poduzetnicima u poduzetničkom inkubatoru koji su primili učenike i prenijeli im svoje iskustvo poslovanja, a među njima su Smart Water d.o.o., FER Projekt d.o.o., restauratorica Kristina Dvornik, Zona Plus, Pavičić d.o.o, Word Nerd, itd.

Projekt Mali poduzetnici provodi se uz financijsku podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja RH u šk.god. 2021./2022.

 

Poduzetnički inkubator


CINAZ je na Trgu Petra Zoranića u Zadru na županijskoj smotri učeničkih zadruga koja se održala 26.svibanj 2022. predstavljao projekt "Mali poduzetnici" i edukativnu brošuru "Plasman proizvoda na tržište". Domaćin smotre je bila srednja škola Stanka Ožanića u Zadru, lokalna podružnica HUUZ-a i suradnik u projektu "Mali poduzetnici".

Cilj brošure je unaprijediti znanja učenika o marketingu, brendiranju i osnovama financijske pismenosti kako bi što bolje plasirali svoje proizvode na tržište.

Brošuru su izradili učenici školske zadruge Solidus, Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole Zadar pod mentorstvom prof. Sandre Bijelić Pajović. Hvala Vam na uloženom trudu i doprinosu projektu!
 

Projektom „Mali poduzetnici“ CINAZ s partnerima želi pridonijeti rješavanju problema slabe razvijenosti poduzetničkih aktivnosti, učeničkih zadruga i kreativnih potencijala djece i mladih na području Grada Zadra, Zadarske i Šibensko-kninske županije. 

Edukativnu brošuru „Plasman proizvoda na tržište“ možete preuzeti na mrežnoj poveznici ispod:
Mali_Poduzetnici_PLASMAN_PROIZVODA_web.pdf

Projekt "Mali poduzetnici" provodi se uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja RH u školskoj godini 2021./2022. 

 

Županijska smotra učeničkih zadruga 2022 CINAZŽupanijska smotra učeničkih zadruga 2022 CINAZŽupanijska smotra učeničkih zadruga 2022 CINAZ284476310 671630717275865 8086206522604344871 n

Županijska smotra učeničkih zadruga 2022 CINAZ

Mreža za aktivaciju mladih izradila osam smjernica!

Izradili smo osam smjernica kroz projekt „Mreža za aktivaciju mladih“ u kojemu je naša udruga CINAZ jedna od partnerskih organizacija.

Svi dokumenti nalaze se na linku OVDJE

https://zamisli.hr/index.php/mreza-za-aktivaciju-mladih/180-smjernice-mreze-za-aktivaciju-mladih

Projekt Mreža za aktivaciju mladih sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

2022-05-31

U sklopu projekta „Mali poduzetnici“ Udruge CINAZ kreirana je edukativna brošura „Plasman proizvoda na tržište“. Cilj brošure je unaprijediti znanja učenika o marketingu, brendiranju i osnovama financijske pismenosti kako bi što bolje plasirali svoje proizvode na tržište. Publikaciju su kreirali učenici učeničke zadruge Solidus iz Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole Zadar zajedno s mentoricom i profesoricom Sandrom Bijelić Pajović.

Projektom „Mali poduzetnici“ CINAZ s partnerima želi pridonijeti rješavanju problema slabe razvijenosti poduzetničkih aktivnosti, učeničkih zadruga i kreativnih potencijala djece i mladih na području Grada Zadra, Zadarske i Šibensko-kninske županije. Projekt je dobio financijsku podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja RH za školsku godinu 2021./2022.

Edukativnu brošuru „Plasman proizvoda na tržište“ možete preuzeti na mrežnoj poveznici: Plasman proizvoda na tržište

 

 

Nakon odrađenih kreativnih radionica, započeli smo s drugom fazom projekta "Mali poduzetnici" u kojem smo ovaj tjedan posjetili Lišane ostrovičke, Sali na Dugom otoku i Preko na otoku Ugljanu gdje smo učenike učili o marketingu, brendiranju i financijskoj pismenosti pod vodstvom profesorice Sandre Bijelić Pajović iz Ekonomsko birotehničke i trgovačke Zadar koja je sa svojim učenicima pripremila edukativnu brošuru na istu temu koju ćemo prezentirati javnosti u tiskanom i digitalnom obliku.
 
 
Mali poduzetnici CINAZUdruga CINAZ Mali poduzetniciUdruga CINAZ Mali poduzetniciUdruga CINAZ Mali poduzetnici