Druga polovica siječnja u Klubu mladih KLOOZ

 

TJEDAN DRUŠTVENIH IGARA

 

97897 igre

 

Dosadno vam je? Ne znate kud sa sobom? Ekipa nije za ništa, a i vani pada kiša. Imamo rješenje za to!

Svakim danom od 19. do 21. siječnja (18:30-21:30h) Klub mladih Klooz organizira večeri društvenih igara. Na raspolaganju će vam biti razne igre: Pictionary, Scrabble, Uno, Milijunaš itd. Također ste pozvani da ponesete i svoje igre ako želite ;) 

Navratite, zabavite se i upoznajte nekog novog! Očekuju vas topli čaj i keksići. ;) 

Molimo potvrdite svoj dolazak za dan i termin koji želite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 315-673. Potražite nas na adresi Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača). 


 

CIKLUS RADIONICA "SEKSUALNOST I JA"

 

12509563 739555312841988 7833749519556173159 n

 

Nakon zanimljivog predavanja 'Seks i hrana' održanom u prosincu, udruga CINAZ u sklopu programa Klub mladih KLOOZ u suradnji s udrugom Kreativne adaptacije Vas pozivaju na radionice pod nazivom 'Seksualnost i ja'.
Na radionicama će polaznici moći promišljati o vlastitoj seksualnosti, stavovima i vjerovanjima, ponašanju te zajednički tražiti odgovore na postavljena pitanja. Cilj radionica je detabuizirati i destigmatizirati pojedina pitanja vezana uz seksualnost i seksualno zdravlje i potaknuti zdravi psihički razvoj mladih.

Ciklus od tri besplatne radionice će voditi Silvana Čeko Jurišić, prof. pedagoginja, Gestalt psihoterapeutkinja i seksualna terapeutkinja u edukaciji (Udruga Kreativne Adaptacije).
Radionice će se održavati jednaput tjedno u trajanju od 1-1.5h, a prva radionica će se održati u utorak, 26.1.2016. u 18h u prostoriji Udruge CINAZ, Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača). Svi zainteresirani mladi u dobi od 15 do 30 godina se mogu prijaviti do ponedjeljka, 25.1.2016. do 13h putem ove prijavnice . 

 

* ove aktivnosti se provode u sklopu programa Klub mladih KLOOZ uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih RH

Uključite se u Volonterski klub Udruge CINAZ!

shutterstock volunteer 1286x334

 

Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti – CINAZ poziva sve zainteresirane građane i građanke da se uključe u novoosnovani volonterski klub Udruge.

Cilj osnivanja Volonterskog kluba Udruge CINAZ je promicanje volonterstva, aktivnog građanstva te aktivno sudjelovanje u radu Udruge i promicanje njenih vrijednosti.

Volonteri će imati priliku realizirati vlastite ideje kroz organizaciju i provedbu raznih aktivnosti za djecu i mlade u skladu s ciljevima i djelatnošću Udruge, usavršiti se u poljima osobnog interesa, steći nova znanja i vještine te vlastitim primjerom potaknuti i doprinijeti pozitivnim promjenama u lokalnoj zajednici.

Dobrodošli su volonteri raznih struka i interesa koji svoje znanje i iskustva žele prenijeti drugima.

Osnivanjem volonterskog kluba udruga CINAZ želi profesionalizirati svoje dugogodišnje iskustvo u području organiziranja volontiranja.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem ove prijavnice do 1. veljače 2016.

Za sva dodatna pitanja možete se javiti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , osobnim dolaskom u Udrugu CINAZ (Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača) radnim danima od 9-15h ili na telefon 315-673.

CINAZ daruje božićni poklon paket!  

Udruga CINAZ Vam daruje božićni poklon paket! Ako želite osvojiti knjigu John Dunning-a "Knjižarev trag" i božićni decoupage svijećnjak (sa slike) potrebno je:
1. kliknuti 'like' na fb stranicu Klub mladih Klooz ovdje
2. podijeliti na Vašoj facebook stranici link za nagradnu igru.
3. U komentar taggirajte osobu kojoj želite darovati ovaj poklon.

Nagradne igra traje do utorka, 22. prosinca do 12h. Dobitnik će se odabrati pomoću random.org. Sretno! wink emotikon

Zatvorene prijave za Radionicu decoupage tehnike

Obavještavamo Vas da su 15. prosinca 2015. u 12.00 sati zatvorene prijave za Radionicu decoupage tehnike. Slijedi Radionica izrade božićnih čestitki. Požurite osigurati svoje mjesto! 

Dekodiranje medijskih poruka u Prirodoslovno-grafičkoj školi

U srijedu 09. prosinca 2015. godine u organizaciji Udruge za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti - CINAZ održana je radionica „Dekodiranje medijskih poruka“ na kojoj su sudjelovali učenici prvih razreda Prirodoslovno-grafičke škole u Zadru. Voditeljica radionice bila je profesorica Valentina Grbić, članica i stručna suradnica Udruge.

Radionica je održana u sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti s ciljem osvještavanja mladih o sve većoj ovisnosti o modernim medijima i negativnim utjecajima istih. Na radionici su učenici imali priliku naučiti kako nastaju reklame, kako se stvaraju "kodovi" i koje su metode dekodiranja medijskih poruka, te su kroz diskusiju o brojnim domaćim i stranim reklamama bili poticani na kritičko razmišljanje s posebnim osvrtom na etičnost reklama tj. poruka koje šalju.

Udruga CINAZ u sklopu svog programa kontinuirano provodi aktivnosti obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti sa djecom i mladima.