Radionica decoupage tehnike s grupom "Mali poduzetnici" 

 

DSC 0183

 

Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti - CINAZ je u srijedu, 3. veljače 2016., održala kreativnu radionicu decoupage ili salvetne tehnike u Osnovnoj školi Šime Budinić. Na radionici su sudjelovali učenici petih razreda uz njihovu mentoricu profesoricu Nadu Nekić, voditeljicu grupe "Mali poduzetnici". 

Kroz zanimljivu i kreativnu radionicu, koju je vodila voditeljica Udruge Morana Rogić, učenici su naučili kako od običnih starih predmeta, primjerice staklenih boca, drvenih i plastičnih kutijica, itd. uz malo vedrih boja i kista te salveta različitih uzoraka, dobiti prekrasne suvenire, ukrase i poklone. Radionica je ujedno imala i ekološku dimenziju, tj. razvijanje svijesti o očuvanju okoliša, poznatom pod pojmom upcycling

Ova radionica se provodi u sklopu izvannastavnog i izvanškolskog programa Udruge CINAZ za 2016. godinu u osnovnim i srednjim školama s ciljem poticanja kreativnog stvaralaštva i kvalitetnog osmišljavanja slobodnog vremena djece i mladih. 

Udruga CINAZ poziva sve zainteresirane osnovne i srednje škole za provođenje ove aktivnosti da nam se jave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

 

DSC 0225  DSC 0211

Volontersko čitanje slikovnica djeci

mladicitaju

Još se sjećaš najdraže slikovnice, voliš zvuk svog glasa i dobro se snalaziš s klincima?

Prijavi se na volontersko čitanje slikovnica djeci pod nazivom „Mladi čitaju“!

U sklopu provedbe programa „Klub mladih KLOOZ“ uz potporu Ministarstva socijalne politke i mladih RH, Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ i Gradska knjižnica Zadar nastavljaju s volonterskom akcijom „Mladi čitaju!“ s kojom obilježavaju nacionalnu kampanju 'Čitaj mi!' (više informacija: www.citajmi.info).

Pozivaju se mladi da se prijave za volontersko čitanje slikovnica djeci. Uvjeti su da imate između 18 i 30 godina, da se dobro snalazite s klincima i s čitanjem naglas.

Ako se želite pridružiti veseloj ekipi volontera, prijavite se za radionice pripreme čitanja djeci naglas do 3.veljače 2016. do 16.00h!

Dvodnevne radionice će se održati u četvrtak, 4.veljače i u petak, 5.veljače od 18.00 do 20.00h u prostoru udruge CINAZ (Trg Petra Zoranića 1, 23000 Zadar).

Prijavi se putem prijavnice na ovom LINKU

Više informacija na e-mailu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom "Mladi čitaju" ili osobnim dolaskom u Udrugu CINAZ.

Druga polovica siječnja u Klubu mladih KLOOZ

 

TJEDAN DRUŠTVENIH IGARA

 

97897 igre

 

Dosadno vam je? Ne znate kud sa sobom? Ekipa nije za ništa, a i vani pada kiša. Imamo rješenje za to!

Svakim danom od 19. do 21. siječnja (18:30-21:30h) Klub mladih Klooz organizira večeri društvenih igara. Na raspolaganju će vam biti razne igre: Pictionary, Scrabble, Uno, Milijunaš itd. Također ste pozvani da ponesete i svoje igre ako želite ;) 

Navratite, zabavite se i upoznajte nekog novog! Očekuju vas topli čaj i keksići. ;) 

Molimo potvrdite svoj dolazak za dan i termin koji želite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 315-673. Potražite nas na adresi Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača). 


 

CIKLUS RADIONICA "SEKSUALNOST I JA"

 

12509563 739555312841988 7833749519556173159 n

 

Nakon zanimljivog predavanja 'Seks i hrana' održanom u prosincu, udruga CINAZ u sklopu programa Klub mladih KLOOZ u suradnji s udrugom Kreativne adaptacije Vas pozivaju na radionice pod nazivom 'Seksualnost i ja'.
Na radionicama će polaznici moći promišljati o vlastitoj seksualnosti, stavovima i vjerovanjima, ponašanju te zajednički tražiti odgovore na postavljena pitanja. Cilj radionica je detabuizirati i destigmatizirati pojedina pitanja vezana uz seksualnost i seksualno zdravlje i potaknuti zdravi psihički razvoj mladih.

Ciklus od tri besplatne radionice će voditi Silvana Čeko Jurišić, prof. pedagoginja, Gestalt psihoterapeutkinja i seksualna terapeutkinja u edukaciji (Udruga Kreativne Adaptacije).
Radionice će se održavati jednaput tjedno u trajanju od 1-1.5h, a prva radionica će se održati u utorak, 26.1.2016. u 18h u prostoriji Udruge CINAZ, Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača). Svi zainteresirani mladi u dobi od 15 do 30 godina se mogu prijaviti do ponedjeljka, 25.1.2016. do 13h putem ove prijavnice . 

 

* ove aktivnosti se provode u sklopu programa Klub mladih KLOOZ uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih RH

Uključite se u Volonterski klub Udruge CINAZ!

shutterstock volunteer 1286x334

 

Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti – CINAZ poziva sve zainteresirane građane i građanke da se uključe u novoosnovani volonterski klub Udruge.

Cilj osnivanja Volonterskog kluba Udruge CINAZ je promicanje volonterstva, aktivnog građanstva te aktivno sudjelovanje u radu Udruge i promicanje njenih vrijednosti.

Volonteri će imati priliku realizirati vlastite ideje kroz organizaciju i provedbu raznih aktivnosti za djecu i mlade u skladu s ciljevima i djelatnošću Udruge, usavršiti se u poljima osobnog interesa, steći nova znanja i vještine te vlastitim primjerom potaknuti i doprinijeti pozitivnim promjenama u lokalnoj zajednici.

Dobrodošli su volonteri raznih struka i interesa koji svoje znanje i iskustva žele prenijeti drugima.

Osnivanjem volonterskog kluba udruga CINAZ želi profesionalizirati svoje dugogodišnje iskustvo u području organiziranja volontiranja.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem ove prijavnice do 1. veljače 2016.

Za sva dodatna pitanja možete se javiti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , osobnim dolaskom u Udrugu CINAZ (Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača) radnim danima od 9-15h ili na telefon 315-673.

CINAZ daruje božićni poklon paket!  

Udruga CINAZ Vam daruje božićni poklon paket! Ako želite osvojiti knjigu John Dunning-a "Knjižarev trag" i božićni decoupage svijećnjak (sa slike) potrebno je:
1. kliknuti 'like' na fb stranicu Klub mladih Klooz ovdje
2. podijeliti na Vašoj facebook stranici link za nagradnu igru.
3. U komentar taggirajte osobu kojoj želite darovati ovaj poklon.

Nagradne igra traje do utorka, 22. prosinca do 12h. Dobitnik će se odabrati pomoću random.org. Sretno! wink emotikon