Uključite se u Volonterski klub Udruge CINAZ!

shutterstock volunteer 1286x334

 

Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti – CINAZ poziva sve zainteresirane građane i građanke da se uključe u novoosnovani volonterski klub Udruge.

Cilj osnivanja Volonterskog kluba Udruge CINAZ je promicanje volonterstva, aktivnog građanstva te aktivno sudjelovanje u radu Udruge i promicanje njenih vrijednosti.

Volonteri će imati priliku realizirati vlastite ideje kroz organizaciju i provedbu raznih aktivnosti za djecu i mlade u skladu s ciljevima i djelatnošću Udruge, usavršiti se u poljima osobnog interesa, steći nova znanja i vještine te vlastitim primjerom potaknuti i doprinijeti pozitivnim promjenama u lokalnoj zajednici.

Dobrodošli su volonteri raznih struka i interesa koji svoje znanje i iskustva žele prenijeti drugima.

Osnivanjem volonterskog kluba udruga CINAZ želi profesionalizirati svoje dugogodišnje iskustvo u području organiziranja volontiranja.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem ove prijavnice do 1. veljače 2016.

Za sva dodatna pitanja možete se javiti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , osobnim dolaskom u Udrugu CINAZ (Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača) radnim danima od 9-15h ili na telefon 315-673.

CINAZ daruje božićni poklon paket!  

Udruga CINAZ Vam daruje božićni poklon paket! Ako želite osvojiti knjigu John Dunning-a "Knjižarev trag" i božićni decoupage svijećnjak (sa slike) potrebno je:
1. kliknuti 'like' na fb stranicu Klub mladih Klooz ovdje
2. podijeliti na Vašoj facebook stranici link za nagradnu igru.
3. U komentar taggirajte osobu kojoj želite darovati ovaj poklon.

Nagradne igra traje do utorka, 22. prosinca do 12h. Dobitnik će se odabrati pomoću random.org. Sretno! wink emotikon

Zatvorene prijave za Radionicu decoupage tehnike

Obavještavamo Vas da su 15. prosinca 2015. u 12.00 sati zatvorene prijave za Radionicu decoupage tehnike. Slijedi Radionica izrade božićnih čestitki. Požurite osigurati svoje mjesto! 

Dekodiranje medijskih poruka u Prirodoslovno-grafičkoj školi

U srijedu 09. prosinca 2015. godine u organizaciji Udruge za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti - CINAZ održana je radionica „Dekodiranje medijskih poruka“ na kojoj su sudjelovali učenici prvih razreda Prirodoslovno-grafičke škole u Zadru. Voditeljica radionice bila je profesorica Valentina Grbić, članica i stručna suradnica Udruge.

Radionica je održana u sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti s ciljem osvještavanja mladih o sve većoj ovisnosti o modernim medijima i negativnim utjecajima istih. Na radionici su učenici imali priliku naučiti kako nastaju reklame, kako se stvaraju "kodovi" i koje su metode dekodiranja medijskih poruka, te su kroz diskusiju o brojnim domaćim i stranim reklamama bili poticani na kritičko razmišljanje s posebnim osvrtom na etičnost reklama tj. poruka koje šalju.

Udruga CINAZ u sklopu svog programa kontinuirano provodi aktivnosti obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti sa djecom i mladima.

   

Udruga Cinaz dobila priznanje za organiziranje volonterskih aktivnosti

U Gradskoj loži u Zadru 04. prosinca 2015. obilježen je Međunarodni dan volontera trećom po redu svečanom dodjelom volonterskih nagrada „Volonterska ruka“. Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti - CINAZ dobila je priznanje od strane Volonterskog centra Zadar za organiziranje volonterskih aktivnosti na području provođenja slobodnog vremena mladih i aktivnog sudjelovanja u zajednici.
Ovim se nagradama inače nastoji uspostaviti i razvijati kvalitetan odnos suradnje i međusobne potpore neprofitnih organizacija koje djeluju na području Zadarske županije, te vrednovanje njihovog rada u razvoju civilnog društva na području županije.
CINAZ ovim putem zahvaljuje svim volonterima koji su svojim trudom doprinijeli promicanju volonterskih vrijednosti u lokalnoj zajednici te dali podršku radu Udruge CINAZ.